PC Screen

WordPress verdens mest udbredte CMS-system

Cirka 36% af alle websites i verden er bygget med WordPress.  (https://trends.builtwith.com/cms)
Udvid WordPress med over 55.000 plugins for at tilpasse dit websted til dit behov. Tilføj en webshop, gallerier, nyhedslister, debatfora, analyser og meget mere.

Skal du have en pålidelig WordPress leverandør er du kommet det helt rigtige sted

itCtrl har investeret i en masse viden, tilbehør og har adgang til professionelle plugin biblioteker og skabeloner således at vi kan skabe praktisk talt alt hvad man kan forestille sig af WordPress konfigurationer. Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og idéer.

WordPress Pakker

Nedenstående priser er vejledende WordPress Pakker. Hvis du har brug for en speciel konfiguration eller et setup der ikke er beskrevet herunder så kontakt itCtrl for et uforpligtende tilbud. Vi har lavet mange højt specialiserede konfigurationer.

Alle priser er excl. moms

Installation af webshop
2795,-

Installation og konfiguration af WooCommerce webshop.
(Betalingsgateway og andre udvidelser er ikke inkluderet i denne pris)

Oprettelse af Facebook Side
895,-

Oprettelse af Facebook side til din Webshop/Website
(Ved webshop kræves der WooCommerce installeret)

Facebook business opsætning
895,-

Installation og konfigurering af Facebook for WooCommerce.
(Kræver Facebook Side og WooCommerce installeret)

Google Merchant opsætning
895,-

Installation og konfigurering af Google Merchant Center.
(Kræver WooCommerce installeret)

Google AdWords
3595,-

Opsætning og klargøring af Google AdWords. Så prisen er udelukkende konfiguration og klargøring. Alt efter ønsket placering i diverse søgninger, vil en månedlig ydelse skulle aftales individuelt.

Ofte stillede spørgsmål

Vil DIVI gøre min hjemmeside langsom?

Nej! Elegant Thems har lavet en sammenligning med andre populære WordPress temaer her:

https://www.elegantthemes.com/divi-performance/ (Engelsk)

Hvis jeg får lavet en hjemmeside hos itCtrl og jeg af en eller anden årsag ønsker at opsige samarbejdet kan jeg så få min hjemmeside med?

Svaret er selvfølgelig ja. Og så er der også et lille, men. At flytte en WordPress installation kan være både rigtig nemt men så er der nogle tilfælde hvor det kan være svært alt efter kompleksiteten og hvad man har af konfiguration. Så vi kan havne i en situation hvor alt ikke kan flyttes, men vi vil naturligvis gøre vort bedste.

Hvad er DIVI og hvad kan man bruge det til?

DIVI er et af de mest udbredte WordPress Themes. Brugerne er begejstrede (Trustpilot) og det er nemt at arbejde med da alt oprettelse/rettelse foregår med livedata. Elegant Themes har lavet en oversigt på deres hjemmeside over alle de muligheder der er med DIVI her:

https://www.elegantthemes.com/gallery/divi/ (Engelsk)

Hvor kommer min hjemmeside til at ligge?

Din hjemmeside kommer til og ligge på en eller flere internationale server som udmærker sig ved høj sikkerhed og pålidelighed. De kan hurtig skaleres op hvis der bliver behov for mere plads eller bånd bredte. Vi bruger en dansk DNS-udbyder som er den service der sørger for du lander på din hjemmeside når man skriver din adresse. Alt sammen for at sikre den bedst mulige konfiguration for dig.