WordPress Plugin

Plugin til WordPress

Udvidelser til WordPress kan tælles i tusindvis. Sidst vi tjekkede det var der over 59.000 gratis plugin til WordPress. Og du kan ikke undgå og bruge plugin hvis du skal lave en hjemmeside i WordPress. Vi har prøvet at samle nogle af dem vi bruger og kan anbefale.

Først lidt om Plugin generelt

Hvordan virker plugin og hvad kan vi bruge dem til.

WordPress-plugins er som app til din hjemmeside. De hjælper dig med at tilføje nye funktioner og hjemmeside funktionalitet, såsom at lave en webshop, tilføje kontaktformularer, lave avancerede affekter og meget mere.

Ligesom WordPress selv er plugins også skrevet i et programmeringssprog der hedder PHP. PHP-kode kører på din hjemmesides hosting server og udnytter dens ressourcer.

Det er derfor, er det vigtigt du vælger et godt WordPress hostingfirma, der giver dig nemme værktøjer til at administrere disse ressourcer og drive din hjemmeside effektivt.

Lige siden WordPress 1.2 (hvor understøttelse af WordPress-plugins blev tilføjet), har plugins givet en masse muligheder for brugerne.

Selvom WordPress-kernen kan være en publicerings ramme, er det plugins, der er årsagen til at WordPress er den mest populære hjemmeside platform i verden.

Antallet af samlede tilgængelige WordPress-plugins er vokset gennem årene. På tidspunktet for skrivning af denne artikel er der mere end 59.000 gratis WordPress-plugins tilgængeligt.

Og bortset fra disse gratis plugins er der også tusindvis af premium WordPress plugins, der sælges af tredjepartsvirksomheder og udviklere.

Plugins kan hjælpe dig med at forbedre SEO, øge sikkerheden, administrere brugere og meget mere. Det vil være ret svært at undvære WordPress-plugins på din hjemmeside hvis din virksomhed virkelig skal være funtionel.

WordPress Plugins

WordPress Plugin

Nedenstående priser er vejledende WordPress Pakker. Hvis du har brug for en speciel konfiguration eller et setup der ikke er beskrevet herunder så kontakt itCtrl for et uforpligtende tilbud. Vi har lavet mange højt specialiserede konfigurationer.

Alle priser er excl. moms

Ofte stillede spørgsmål

Vil DIVI gøre min hjemmeside langsom?

Nej! Elegant Thems har lavet en sammenligning med andre populære WordPress temaer her:

https://www.elegantthemes.com/divi-performance/ (Engelsk)

Hvis jeg får lavet en hjemmeside hos itCtrl og jeg af en eller anden årsag ønsker at opsige samarbejdet kan jeg så få min hjemmeside med?

Svaret er selvfølgelig ja. Og så er der også et lille, men. At flytte en WordPress installation kan være både rigtig nemt men så er der nogle tilfælde hvor det kan være svært alt efter kompleksiteten og hvad man har af konfiguration. Så vi kan havne i en situation hvor alt ikke kan flyttes, men vi vil naturligvis gøre vort bedste.

Hvad er DIVI og hvad kan man bruge det til?

DIVI er et af de mest udbredte WordPress Themes. Brugerne er begejstrede (Trustpilot) og det er nemt at arbejde med da alt oprettelse/rettelse foregår med livedata. Elegant Themes har lavet en oversigt på deres hjemmeside over alle de muligheder der er med DIVI her:

https://www.elegantthemes.com/gallery/divi/ (Engelsk)

Hvor kommer min hjemmeside til at ligge?

Din hjemmeside kommer til og ligge på en eller flere internationale server som udmærker sig ved høj sikkerhed og pålidelighed. De kan hurtig skaleres op hvis der bliver behov for mere plads eller bånd bredte. Vi bruger en dansk DNS-udbyder som er den service der sørger for du lander på din hjemmeside når man skriver din adresse. Alt sammen for at sikre den bedst mulige konfiguration for dig.